Voor elke ondernemer financieel advies op maat!

Ondernemen kent veel verschillende gezichten. In elke fase kunt u behoefte hebben aan gedegen en onafhankelijk advies. De startende ondernemer laat zich graag adviseren over ondernemingsvormen, terwijl een ervaren ondernemer behoefte heeft aan gedegen fiscaal advies. Ook wanneer u bijvoorbeeld nadenkt over de overname van een bedrijf is een ervaren gesprekspartner een geruststellende gedachte.
 
Onze samenleving is volop in ontwikkeling. Als ondernemer ziet u kansen en wilt u daarop anticiperen. Het maken van keuzes is echter niet altijd eenvoudig en juist op die momenten is advies wenselijk. Administratiekantoor F. Bolderman B.V. is een ervaren gesprekspartner en adviseur voor fiscaal-juridische of financiële adviezen. Bijvoorbeeld wanneer u overweegt een VOF om te zetten naar een B.V of bij zaken zoals subsidies, bedrijfsbeëindiging, fusie of overname. Een ervaren partner kan u op weg helpen, scherp houden of geruststellen dat u zich op de juiste weg bevindt. 
 
Staat u op het punt om een andere koers te varen met uw onderneming? Vraagt u zichzelf af wat de (fiscale) consequenties voor uw onderneming zullen zijn? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via tel. 0318 526745 of per e-mail via [email protected]