Belastingadvies: omdat elke ondernemer de fiscus tegenkomt

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst. Tegelijkertijd wijzigt wet- en regelgeving regelmatig en is het soms moeilijk om daar zelf een weg in te vinden. Daarom is een goed belastingadvies cruciaal voor elke onderneming. Administratiekantoor F. Bolderman is een ervaren fiscaal adviseur. 
 
Wij nemen u graag de verplichtingen ten aanzien van de Belastingdienst uit handen. Wij onderhouden contacten en stemmen af met de Belastingdienst, begeleiden fiscale controles, geven BTW-advies en verzorgen alle voorkomende belastingaangiften, zoals vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en meer. Omdat elke ondernemer met de Belastingdienst in aanraking komt, laten we in onze werkzaamheden en voorstellen de fiscale impact ervan meewegen. 
 
Voor ondernemers, ZZP’ers en freelancers neemt de Belastingdienst een belangrijke positie in bij het nemen van ondernemersbeslissingen. Daarom kan fiscaliteit niet los gezien worden van uw financiële administratie. Wij hechten een zeer sterk belang aan de kwaliteit van uw administratievoering om van daaruit fiscale beslissingen te kunnen nemen. Op die manier ontstaat een optimale basis voor uw onderneming, nu en in de toekomst. 
 
Administratiekantoor F. Bolderman staat klaar als uw fiscaal adviseur. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via tel. 0318 526745 of per e-mail via [email protected]