All-in service voor eenmanszaken 

Een eenmanszaak als rechtsvorm kent diverse voordelen. Er is bijvoorbeeld geen startkapitaal vereist en deze rechtsvorm kent diverse belastingvoordelen. Bovendien staat u zelf aan het roer van uw bedrijf. Toch kunnen juist administratieve verplichtingen zwaar op u drukken. Administratiekantoor F. Bolderman is sinds 1989 een betrouwbare partner voor eenmanszaken. 
 
Een goede administratie is een must voor een succesvolle onderneming. Administratiekantoor F. Bolderman kan de gehele (financiële)administratievoor u verzorgen. Van het opstellen van de jaarrekening tot de aangifte inkomstenbelasting. Daarbij zijn we volledig up-to-date wat betreft de huidige wet- en regelgeving en aftrekposten voor eenmanszaken. Uw voordeel? Een overzichtelijke administratie waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 
 
Administratiekantoor F. Bolderman is een betrouwbare partner voor alle mogelijke werkzaamheden voor eenmanszaken. Ook geven we advies, bijvoorbeeld wanneer u overweegt om van uw eenmanszaak een B.V. te maken. Of wanneer u een klankbord nodig heeft om de fiscale gevolgen van een voorgenomen beslissing te bespreken. Neem voor meer informatie over deze all-in service of een vrijblijvend gesprek contact met ons op viatel. 0318 526745 of via e-mail: [email protected]