Financieel overzicht voor freelancers

Het zelfstandig uitoefenen van een beroep als freelancer kent grote voordelen. Zoals flexibele werkuren en uiteenlopende opdrachten. Vrijheid om naar eigen inzicht je vak uit te oefenen. Freelancers kennen echter ook een scala aan administratieve verplichtingen. De oplossing? Het uitbesteden van de administratie. Administratiekantoor F. Bolderman staat graag voor freelancers klaar!
 
Wij begrijpen dat u zich als freelancer geen zorgen wilt maken over uw administratie. Het zoeken en vinden van passende opdrachten is tegenwoordig al een behoorlijke uitdaging. Daarom nemen wij u graag zoveel mogelijk administratieve en fiscale verplichtingen uit handen. Bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening, uw belastingaangifte of de BTW-afdracht. Een geruststellende gedachte dat uw administratiebij ons in vertrouwde handen is!
 
Administratiekantoor F. Bolderman is sinds 1989 een betrouwbare partner voor freelancers. Met jarenlange vakkennis en up-to-date kennis van de huidige wet- en regelgeving staan wij graag voor u klaar. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op via tel. 0318 526745 of per e-mail via [email protected]