Betrouwbare partner voor uw salarisadministratie

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Elke maand dienen salarissen immers tijdig en correct uitgekeerd te worden. Deze terugkerende administratieve handeling kan een grote druk op uw onderneming leggen. Administratiekantoor F. Bolderman neemt u graag de volledige salarisadministratie uit handen. 
 
Wij kunnen de salarisadministratie voor uw onderneming geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervaardigen van salarisstroken, bewaken van (collectieve) salarisverhogingen, verwerken van personeelsmutaties, uitvoeren van werknemersverzekeringen, verzorgen van loonaangiften en het opstellen van jaaropgaven voor werknemers. 
 
Naast de salarisadministratie bent u ook verantwoordelijk voor inhoudingen, afdrachten en rapportages aan de Belastingdienst. Wij beschikken over geruime kennis en ervaring om al deze  werkzaamheden met betrekking tot salarisadministratie te verzorgen. Daarnaast helpen wij ugraag met het administratief afwikkelen van onder andere ontslagprocedures, arbeidsgeschillen en arbeidsongeschiktheidsmeldingen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via tel. 0318 526745 of per e-mail via [email protected]