Overzichtelijke administratie voor startende ondernemers

Het starten en opbouwen van een eigen bedrijf is de droom van menige Nederlander. Ondernemen is veelzijdig en dynamisch, maar diepgaande vakkennis, enthousiasme en lef zijn geen garantie voor een succesvol bedrijf. Als startende ondernemer krijgt u te maken met veel administratieve verplichtingen. Dankzij onze jarenlange ervaring kan administratiekantoor F. Bolderman u optimaal begeleiden bij alle financiële en administratieve zaken die als startende ondernemer op uw pad komen.
 
Een zorgvuldige administratie is een onmisbare bron van informatie. Een goed inzicht in onder andere kosten, winst en verlies, debiteurenbeheer en voorraden geeft houvast voor het nemen van verantwoorde beslissingen. Administratiekantoor F. Bolderman kan alle administratieve verplichtingen voor startende ondernemers uit handen nemen. Bijvoorbeeld het verwerken van de (financiële)administratie, het begeleiden van fiscale verplichtingenen het opstellen van de jaarrekening. Daarmee is uw administratie in goede handen en kunt u zich volledig richten op uw onderneming. 
 
Administratiekantoor F. Bolderman is uw ondernemersadviseur in alle fasen van het ondernemer-schap. Wilt u vreemd vermogen aantrekken of personeel aannemen? Ondernemersrisico’s afdekken of twijfelt u over de juiste rechtsvorm? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via tel. 0318 526745 of per e-mail via [email protected]