All-in pakket voor ZZP’ers

Als ZZP’erbent u een duizendpoot. Vakspecialist, netwerker en salesman tegelijk. U vindt het heerlijk om zelfstandige te zijn, maar soms komt er wel veel bij kijken… en een goede administratie is een must voor een succesvolle onderneming. Administratiekantoor F. Bolderman biedt een pakket op maat voor ZZP’ers, zodat u zich volledig op uw onderneming kunt richten. 
 
Wij kunnen de gehele (financiële)administratie voor u verzorgen. Van het opstellen van de jaarrekening tot de aangifte omzetbelasting en loonbelasting voor ZZP’ers. Daarmee bent u verzekerd van een overzichtelijke administratie en komt u niet voor verrassingen te staan. Met een goede fiscale partner en een efficiënte administratie kunt u bovendien veel geld besparen. 
 
Administratiekantoor F. Bolderman is een veelgevraagde (fiscale) partner voor ZZP’ers. We adviseren u graag over aftrekposten, mogelijke vergoedingen en andere regelingen voor ZZP’ers. Daarnaast fungeren we als klankbord wanneer u overweegt om een nieuwe, zakelijke koers te gaan varen. Neem voor meer informatie over een all-in-one pakket en een vrijblijvend gesprek contact met ons op via tel. 0318 526745 of per e-mail via [email protected]